<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/eagletes/skiftesgatan.se/wp-content/themes/neontetra/includes/section-bostader.php</b> on line <b>13</b><br />

Visa tillgängliga lägenheter

Lägenhet 1

Lägenhet 1 har med stora glaspartier mot terrassen ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Terrassen ligger i ett härligt västerläge med kvällssol och grönskande innergård som utsikt. Tidlösa och smakfulla materialval med kök och förvaringsmöbler från Marbodal.

 


Intresseanmälan

Lägenhet 2

Lägenhet 2 flödar i ljuset från glaspartiet mot terrassen. Genom att öppna dörren mot terrassen skapas ett extra rum under sommarhalvåret. Njut av den sista värmen i goda vänners lag. Yteffektiva ytor i hela lägenheten samt stilsäkra materialval med kök och förvaringsmöbler från Marbodal.


Intresseanmälan

Lägenhet 3

Lägenhet 3 är genomgående stilsäkert där takfönster står för ett magiska ljusinsläpp i både allrum och de separata sovrummet. Ett smart allrum och kök skapar olika alternativ för möblering. Rummet är harmoniskt och har en praktisk vägg för bra förvaring. Både kök och förvaringsmöbler från Marbodal.


Intresseanmälan

Lägenhet 4

Lägenhet 4 är lättmöblerat och yteffektiv med stilsäkra materialval med kök och förvaringsmöbler från Marbodal. Även denna lägenhet bjuder på härlig takterass, stora fönsterpartier och känslan av ett privat läge infinner sig mot den grönskande innergården. Här njuter man även av kvällssolen som flödar in under eftermiddagen.


Intresseanmälan

Lägenhet 5

Lägenhet 5 har stort glasparti mot terassen som förlänger hela lägenheten och bidar med otroligt ljus i lägenheten. På terassen njuter du på sommarhalvåret med en grönskande innergård och lugnt läge. Yteffektiva ytor och ett lättmöblerat allrum. Stilsäkra materialval i både kök och förvaringsmöbler från Marbodal.


Intresseanmälan

Lägenhet 6

Lägenhet 6 med separat sovrum med mysigt takfönster där morgonsolen kan titta in. Bra förvaringsmöjligheter i ett ostört och harmoniskt läge. Öppna och ljusa ytor i kök och allrum med hög genomgående standard med kök och förvaringsmöbler från Marbodal.


Intresseanmälan

Lägenhet 7

Lägenhet 7 erbjuder takterass i bästa läge. På sommarhalvåret blir terrassen i väst som ett extra rum eller en förlängning av rummet. Allrummet är välplanerat och öppet för olika möblemang. I den givna sovrumsdelen finns en praktisk vägg som ger bra förvaring av kläder. Smakfulla materialval med kök och förvaringsmöbler från Marbodal.

 


Intresseanmälan

Lägenhet 8

Lägenhet 8  är en underbar lägenhet med utsikt som är fri över innergården och grönskande träd. Bakom ett glasparti finns den väl tilltagna terrassen där middagen kan avnjutas i kvällssolen. Ljus sällskapsyta i lägenheten med stilsäkra och smakfulla materialval i form av kök och förvaringsmöbler från Marbodal.


Intresseanmälan